Jag är ett trött kollobarn

Jag är ledsen att uppdateringen har dröjt! Hade tänkt skriva lite innan jag begav mig till Vemmentorp för att vara barnledare. Men så krashade vår internetuppkoppling, så det blev inte av det...

Som sagt, jag har varit ledare till tjugofyra, för det mesta, söta barn. Fyra dagar har jag passat upp de små och försett dem med pyssel, mat och lek. Det har varit riktigt roligt, men oj så mycket energi barn kan sluka av en! Hade jag inte haft kaffemuggen ständigt i min hand, vet jag inte hur jag skulle klara mig. Ska tillbaka imorgon och ta emot tjugofyra nya, förväntansfulla barn.

Nu är det jag som är tjurig och trött kan jag säga dig. Du ska vara glad att du inte är i samma byggnad som mig. Jag bara klagar på allt och alla och vill ingenting. Bara äta godis. Det sägs ju att man blir som man umgås; jag har blivit ett sexårigt kollobarn...

Barn kan säga sådana otroligt roliga kommentarer om allt möjligt. Så utan dessa solstrålsbarn som bjuder på skratt skulle det vara tufft.

När jag hade sagt att jag skulle sova som en stock så fort jag kom hem sa en liten sjuåring till mig "Sofia, när du kommer hem får du sova i 100 år så kommer en prins och kysser dig." Jag svarade "ska jag behöva vänta i etthundra år på honom?!" Till svar fick jag "näe, jag skojar bara, jag tror att din prins kommer imorgon!". Så nu sitter jag här och tror blint på att det kommer en riktig läckerbit imogon!

Jag har ingen aning om vad som har hänt i resten av världen. Så if you have some skvaller eller andra nyheter - hör av dig! En sak vet jag dock, Becka och Pontus har blivit gamla, för de har fyllt år=) Återigen, grattis!!

>>ett gott skratt förlänger livet<<

Ps. Ute i Vemmentorp är det nästan ingen mottagning, så det är därför svaren kan dröja.... Plus att jag har noll tid till min telefon...

Men mina ögon kommer alltid le mot Dig

Mamma satt på sängkanten. Tårarna började rulla för hennes kinder. Tre ord sa hon. "P är död". Jag satte mig upp, kastade kuddarna, försökte slå på något. Tårarna strömmade ner för mina kinder och skriken slets ur min mun. Mamma försökte krama mig, men jag ville inte. Allt var svart. Ett hål som bara växte inom mig. På eftermiddagen satt jag vid din säng, höll din hand. I flera timmar smekte jag din hand. Jag trodde att du började andas igen. Att du skulle sätta dig upp och säga att allt är bra. Och ge mig ditt leende.

Det var ett år sedan. Jag vill fortfarande inte komma nära sanningen. Jag vill inte inse att du är borta. Allt du lämnat kvar. Du hade så mycket kvar att ge. Du var alltid lika närvarande, jag visste att jag pratade med dig och att du lyssnade på mig. Du hade alltid svar på allt, vad det än handlade om.

Ett stort jävla hål som bara gnager. Jag vill inte mer, jag orkar inte vara stark hur länge som helst. Det blir en prövning att åka till Assisi. Det var du som fick mig att åka dit. För tre år sedan så övertalade du mig att bli ledare. Du tjatade på C att hon skulle ringa och övertala mig, vi som aldrig hade pratat. Du såg rakt igenom mig, att jag kunde vara ledare. Men inte bara genom mig, nej du läste av personer fort som bara den. På krogen, på mässa, på stan - överallt när som helst.

And you're not coming back I got a reason to cry [...] yeah you failed somehow but i know that you tried


Shopping.....som vanligt :)

Idag tog jag bussen till Helsingborg för att träffa F och C. Huvudsakligen åkte jag dit för att hämta mina skor som var färdiga efter omklackning, och för att köpa ett par från H&M (se bild nedan...). Hade ett par ungefär likadana förra sommaren, så underbara så! Jag hittade dock inga gråa, som jag ville ha, så jag köpte mig ett par svarta på H&M inne i stan. När jag senare, efter någon timme inne på Waynes och omkringtraskande i stan, åkte ut till Väla tänkte jag att jag tar mig en titt där efter ett par gråa. Och hittar jag då inte ett par i en realåda?! Jojjomen, trots att kassöskan på H&M i stan hade ringt och frågat om de fans i grått på väla men fått ett nej till svar, så låg de grå sandaletterna framför mig. Dessutom för halva priset. Kan livet bli så mycket bättre? Det är väl tveksamt...

Då fick jag ju femtio kronor över. Tror du att Fia kan hålla i pengar om det är rea så tror du fel. Jag hittade en gul pikétröja inne på Gina Tricot, för samma pris som skorna, klart att jag slår till! Så nu är jag ännu två plagg rikare. Till mammas avsky om jag gissar rätt.

När jag var inne i stan provade jag två klänningar på MQ. Den ena var från Miss Sixty, nästan likadan som den jag la upp på bild igår. Men denna hade liten puffärm och var u-ringad både fram och bak. Lite finare än den på bilden, enligt mig.

Dagen kommer antagligen avslutas med ett telefonsamtal med älskade B och under tiden en promenad på byns öde gator.

Avslutar med outfiten för denna måndag:

Linne + blus + skärp från H&M
Jeans från Bik Bok

>>fiendens kyss vill bedra men vännens örfil är ärligt menad<<


Men hallå!

Såg en dokumentär på TV idag. Den handlade om tre personer som lider av dysmorfofobi. På svenska betyder det att personerna i fråga anser sig själv fula. Ingen av personerna i dokumentären var fula, en tjej var en sådan som anses väldigt attraktiv av sin omgivning. En annan tjej skulle operera sin näsa för sjunde gången. Tänk att det finns en sjukdom som ger personer fruktansvärda tankar om sitt utseende. Många människor ser sig som utseendefixerade, men hallå - dessa personer har en diagnos. Det är helt sjukt! Vilken värld vi lever i! En av personerna kunde inte visa sig utomhus utan sina solgladögon, då han tycke sig ha mörka ringar under ögonen. Det värsta är inte att de har sjudomen, utan att vi, som är friska, dömer andra. Vi tror oss vara mycket bättre andra.

Det är inte ofta jag går på stan utan att ha kommenterat någon. Jag och mina kompisar slänger ofta ord mellan varandra om hur människor vi möter ser ut eller beter sig. "Oj, vad hennes byxor skar sig mot tröjan!" eller "Titta vilka snygga skor han har!". Jag är fullt medveten om att andra personer också kommenterar det jag har på mig, hur jag är och ser ut och så vidare. Tyvärr är vi människor utomordentilgt bra på att döma varandra.


Nu släpper jag den biten för ett tag, och går vidare till min dag. Jag har bara slappat, och övningskört lite. En otroligt skön dag! Eftersom varken Lisa eller mamma var hemma har jag gått ut med Ville två gånger idag. Så skönt! Jag sprang en vända igår istället för att promenera, helt underbart kan jag lova!! Känslan när man springer längs öde ängar är svår att sätta ord på. När endorfinet har börjat brusa så man blir alldeles glad, det är fantastiskt!

Jag gjorde en snabbcheck på Sid and Sally idag och hittade dessa überfina sommarplagg! Fia wants!!

Jackan ska jag ha! Så är det bara!
Klänningen känns som en lite exklusive strandklänning.
Linnet var ju bara så läckert, hur skönt som helst att dra på sig en het sommar dag.

Nu hör jag hur nationalsånger sjungs där nere på TV:n. Det är dags att jag drar mig dit för att skåda kvartsfinalen mellan Spaninen och Italien.

>>min kärlek ska brinna<<

Raka benen. Fotbad. Fixa naglar. Sicken kvinnlig kväll!

Ojojoj så människor tittade när jag skulle parkera på Donken idag. Det är den sämsta fickparkeringen jag någonsin har gjort. Jag körde till Hässleholm, in på macken, en sväng i stan och sen ut till Donken. Allt gick verkligen bra. Så kommer den värdelösa fickparkeringen. Uscha! Men jag löste det till slut, tack och lov. Det var ännu mer folk som tittade när jag skulle backa ut. Antagligen tänkte de "höhö, hon kommer säkert köra in i något!". Jag bara gled ut snyggt från p-rutan. Så elegant så! Där fick ni.

Jag var jättetrött när jag kom hem, så jag tog en av våra nya utefotöljer och ställde i trädgården. Satte på mig en fliecekofta och duntofflor, drog en filt över mig och föll i sömn. Så skönt! Efter tuppluren städade jag bilen, jag ska ju få ett par skor för det jobbet. Tack mammsen!

Men nu ikväll byter jag ut det lite manliga fixandet mot kvinnligt pyssel. Egentligen är det ju konstigt och dåligt att vi säger manligt och kvinnligt i dagens samhälle. Läste en artikel i mammas Amelia om två kvinnor som inte rakade sig någonstans. Med handen på hjärtat tycker jag att de är strong som kan stå emot så mycket ideal från alla håll och kanter. MEN det är lite halvers också. Jag skulle inte klara det. Jag måste erkänna att jag tittar med en besvärad blick på kvinnor som man möter på stan som inte är rakade under armarna eller på benen. Det är vad jag tycker det.

Så, kvällen kommer inledas med en promenad. Sen blir det benen som ska epileras. Aoutch! Efter det så ska jag sätta på en film och stoppa ner fötterna i ett rykande hett fotbad. Måste ju värna om fötterna nu innan jag ska promenera upp och ner för Assisis gator. Medan jag plaskar med fötterna så ska jag fila och måla mina naglar framför Morden i Midsummer.

Kvällen kommer att avslutas med mitt nya magpass. Jag har återigen börjat fila på magrutorna som har gått och gömt sig. Mina nya övningar är 50 situps (benen i 90¤) + 150-250 medicinbollsflytt (ligga i dragläge och lyfta en medicinboll från sida till sida) + 15-20 sneda situps + alfabetet. Jag hoppas att det kommer ge resultat!!

>>the winner takes it all<<


Ny design!

Jag har nu försökt mig på en ny design! Jag älskar bilden jag har som header, men är inte säker på att jag vill ha den. Ny profilbild vill jag ha, men hur byter man?! Någon som vet?? Snälla, hjälp mig!

Tänkte att syster ska få fota mig lite senare, så kanske jag byter header igen. Om jag lyckas fixa någon snyggdet vill säga!

Idag är det midsommar. Hur firar jag den? Jo, genom att sitta framför datorn. Detta är den tradigaste midsommren på länge! Men jag har inte bara suttit här. Nejnej, jag var inne i Helsingborg för att fika med A, L och W. Alltid lika trevligt! Vi testade et nytt fik, K&Co. Det gillas må jag säga! Så, i höst när regnet vräker ner (det gör det i och för sig redan...) så kommer du att hitta mig där! Titta så fint hjärta jag fick på min latte =)


GLAD MIDSOMMAR!!


Idag blev det:
Blus från H&M
Kofta från Gina Tricot
Jeans från Crocker





Skåningen har återvänt och plockar jordgubbar i klackar

Jag är på hemmaplan igen. Eller ja, där jag är skriven. För jag kommer ju alltid att vara hemma i Norrland, därmed bastu! När jag hade landat och var på väg hemåt så satt jag och grät, det gjorde så ont att lämna skogarna och bergen.

Veckans syn måste vara när jag precis hade landat och mamma tydligen skulle plocka tio liter jordgubbar. Så, jag traskade ut i jordgubbslandet i mina klackade Björn Borg skor, jeans, fin topp. Men kom ihåg, jag är blond igen. Så jag har rätt att göra så!

Det är inte den enda förändingen på mitt utseende. Numera har jag glasögon. Var inne i stan och hämtade dem. Du kan vara säker på att det inte kommer någon bild här. Om du nu skulle vilja se mig i brillsen så får du allt ta och träffa mig! Men det var inte bara därför jag åkte till Helsingborg inte, för jag träffade ju F också. Roligt värre!!

Varför vänder livet så fort? Varför har vissa inte kraft att orka sträva vidare? Orka kämpa och tro på hoppet. Varför ska människor ryckas ifrån oss? Varför?

Jag tänkte bjussa på lite bilder från en underbar vecka uppe i Härnösand. Titta och njut!




För dig är det bara ett berg. För mig är det en plats dit jag går med kängorna på. Häller upp den varma chokladen ur termosen och dricker den medan jag tittar ut över snökladda landskap. För dig är det bara ett berg, vilket som helst. För mig är det en tillflyktsplats dit jag söker mig när jag behöver tänka.

>>varje morgon du går upp och varje kväll innan du lägger dig för att sova - tänk då på de personer du älskar. Mellan dessa två stunder ska du visa hur mycket de betyder för dig<< 

Nu har jag tillåtelse att vara korkad

I natt sov jag tolv timmar för första gången på länge. Oj så skönt! Precis när jag och Maria hade stigit upp kom Alex. Vi har suttit och käkat, först Marias specialtoast, lite kakor och sist glass. Nu förebereds pastasallad. Ett evigt ätande =) Men vi har inte bara käkat utan också planerat en aktivitet till Assisi. Om tre veckor går jag på stadens underbara gator. Gosh vad jag längtar!! Riktigt roliga saker konfirmanderna ska få hitta på. "Gudinna bland nakna munkar"....

Igår bagav jag och M oss till Örnsköldsvik på shoppingtur. Tråkigt nog var jag pank, men provade högaklackat. Jag ska köpa skor med typ sju-nio centimetersklack. Fia goes lååååååååååååång! Vi käkade på Max, bara för att min syster C jobbar. Hon hade kaptensbindel för att hon var boss, lite stolt blev jag allt. Under hela den långa tiden vi stod i kö (ja, hela långa tiden för vi prickade lunchrushen) kommenterade Maria hur lika jag och C är varandra. Som om jag inte har hört det innan...

Sofia Skoglund har sedan igår tillåtelse att vara korkad och slänga ur sig mindre genomtänkta kommentarer och frågor. För någon gång på kvällen förvandlades den smarta mörkblonda varelsen till en blond mogäng. Så det så!!

>>kärleken är<<

Slappdag no 1

Linn och jag har gjort en enda sak idag. Slappat. Vi har dock varit nere på stan "bakom våra solglasögon". Och nej, det är inget uttryck för baksmälla... Jag var tvungen att köpa nya brillor för mina kolappsade. Attans bananer!

Gårdagskvällen var mycket trevlig!! Först middag hos Linns kompis och sen ner på stan för att träffa en massa folk. Snacka om Härnösandsanda.

Idag när vi skulle gå ner för trapporna i Antons trapphus så missbedömde jag antalet trappsteg. Trots mina långa ben så klarade jag inte av fyra trappsteg. Av misstag dessutom...

Har hittat ett linne som är mig i kubik! En blondin som motiv och texten BLONDIE! Slår vad om att du har sett det på H&M. Så, det kommer jag köpa when I have some money to spend!

Nu ska jag och Linnpinn snart steka hamburgare och ladda upp inför Sverige-Spanien matchen. Jiiihaaa!

>>det var så smart så jag kommer inte ihåg det<< Linn om det citatet jag skulle skriva

Godmorgon världen!

Här sitter jag återigen och bloggar. Myspys! Men besökarna blir ju bara färre, vad är detta?! Jag vet, jag har inte världens mest intressanta inlägg just nu, men i alla fall!!

ETT STORT TACK TILL MARIA SOM SKJUTSAR MIG ÖVERALLT!
Tänk, jag får ha en egen privatchaufför. Mohahaha!

Jag glömde min mobilkabel hemma, därför ni inte får npgra outfits... Menman. Har ni bra visualiseringssinne så bjuder denna fredag, som förövrigt är fredag den trettonde, på: blå/vitrandig skjorta från H&M. Svart skärp i midjan från New Yorker och svarta byxor från H&M. Skorna är svarta halvkilklackar från Björn Borg. Tamtamtam, grattis om du lyckas föreställa dig ;)

Får se om jag hinner ett inlägg senare under dagen(/kvällen/natten)... Annars får du min partykväll tomorrow!

>>nu ska jag leva livet!<<

Flängt och slängt

Idag har jag sprungit runt på stan i klackar i princip hela dagen. Först ner på stan där jag köpte studentpresenter och rosor. Sextiofem dyra spänn per ros! Sinnessjukt!!!! Sen gick jag runt på stan ett tag och träffade diverse personer. Rikigt roligt må jag säga. Efter det bar det av mot gymnasiet för att se utspringet. Stod där och minglade och grattade ett tag innan jag gick ner till Waynes. Där satt jag och pratade med KUfolk innan jag skulle vidare.

Hem till Frida denna gång för att sätta upp balfrisyren. JAg vet inte vem som var mest nervös, jag eller hon... Men bra blev det i alla fall, något som vi var överrens om! Fick, tack och lov, skjuts därifrån till Pontus. När jag kommer in genom dörren så börjar alla säga, tillägg: personer jag aldrig träffat förut!, att utbrista "det är hon!" eller "är det hon??". Så ja, det var tydligen jag som var "hon". Don't ask my why! Efter presentöppning hos P så begav jag och Linn oss till Wille. Där var i princip bara hans släkt, så vi kände oss lite udda, men välkomna. Wille hade satt sig och spelade poker, så vi joinade honom.

Halv sex slog tanken oss att vi måste ner på stan igen för att se när niorna på vår gamla skola går in på balen. Så fina de var!!!

Nu måste jag knalla ner på stan igen. Jag ska nämligen käka pizza på KU! Mums...kanske=)

Linn, jag saknar dig redan. Men vi ses igen om några timmar ;)

>>xoxo<<

Student

Om två år så har jag sprungit ner för Kärnan med en massa andra studenter. Det ni! Men nu ska jag inte vara så egoistisk. Idag tar Härnösand studenten! GRATTIS TILL ER!! Så dagen kommer bestå av ett evigt grattande. Ska snart dra ner på stan, där lär jag träffa många kända ansikten. Behöver köpa hårspännen och hårnålar till uppsättningen jag ska göra på Frida. Sen ska jag köpa en hel hög rosor till alltmöjligt folk! Samt en present till P. Det blir nog bra det också!

Det var min dag i korta drag det. Hörrni skåningar ni borde vara här!  Snacka om att få se mig på rätt ställe, i Norrland. Det är ju inte länge kvar till höstlovet (jooo, det är det visst!!!) och då kommer ju ni hit. Varining till alla Härnösandsbor, se upp för yra och virriga, men ack så sköna, skånska brudar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka hitta mat i Linns kök. Det lär lösa sig, eftersom en viss Fia bodde här i tre veckor sommaren nollsju.

>>Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns<<

Älskade Norrland

Sofia är i Härnösand! Kan det bli bättre?? Planet landade på Midlanda 15.37 och sen blev det flygbuss till Härnta. Jag höll på att gråta när jag åkte i skogar bland berg. Så underbart!

Jag har precis käkat mat hemma hos Linn. Älskar denna brud så ofattbart mycket, du skulle bara veta! En blick, tusen ord. En kram, tusen känslor. Vi delar allt!

Ett stort GRATTIS till Maria som klarade uppkörningen! Nu blir det åka av på Norrlands vägar. Eller åtminstone på Ramsås guppiga grusvägar. Sicken kram det belv när jag klev av bussen, och fler lär det bli.

Ikväll är det final för min pensionärsTV. Vi får väl se om de frusna männen hittar sin kärlek. Jag håller tummarna för er grabbar!

>>en verklig vän är mer tillgiven än en bror<<

Sicken match

Kommentarer, pikar, uppmuntrande ord. Ja, det mesta har kommit ur Lisas mun under Sveriges premiärmatch i EM. Petter Hansson, vilken lirare. Otrolig bakåt, plus målgörare. Målet var märkligt må jag säga, men bollen satt och nätet rasslade. Vi har ju också våran alldeles egna Zlatan Ibrahimovic. Första målet i matchen, så snyggt så snyggt! Tack för en bra match grabbar!!

Efter att jag ätit frukost och packat lite så tänkte jag cykla till Åsljunga. Jag orkade dock inte riktigt, så jag slängde mig i soffan. Vid närmare eftertanke så kom jag på hur skönt det skulle vara att cykla på den gamla grusvägen. Trots blåst så trampade jag så småningom iväg på en åtta kilometer lång färd. Efter en stund började det regna, men det struntade jag i. Väl framme hos mormor och morfar så blev det fika. Mumma!

Ikväll har jag varit på planeringsmöte inför Vemmentorp. Trevligt att träffa allihopa. Det visade sig att min nästkusin (tremänning på norrländska) också ska vara ledare. Alltid lika roligt med släktingar. En annan ledare kommer ifrån Umeå. Så oerhört skönt att höra norrländska. Hela jag börjar ju rysa ;)

Ett gäng går förbi på gatan och skriker "Sverige! Sverige! Sverige!". Några bilar kör omkring och tutar, glada över segern.

>>Alla män har en feminin sida. Mer eller mindre<<

Sagolikt

Holland mot Italien, sicken match. Jag slår vad om att holländarna åt duracelbatterier till frukost, för på planen var de som duracelkaniner hela bunten. Och hela tiden. De hade kvicka och rappa fötter ända in i slutminuterna. Något annat som följde dem in i det sista var de fantastiska målchanserna.

Ett namn: Van Der Saar. Enastående spel. Sagolika räddningar.

Tre-noll till Holland efter nittiotre minuters slit. De offrade sig, ville verkligen vinna. Italienarna orkade inte kämpa lika hårt.

När det är sånhär otroligt fin fotboll, då njuter Fia. Till fullo!


Summertime and the livin' is easy

Vilken underbar helg jag har haft! Fredagen skulle ju inledas med ett besök hos Bella i Halmstad, men min huvudvärk stoppade mig. Tack och lov släppte den senare så jag begav mig till Skummeslöv, där alla andra tjejer var. Vi har inte haft någon koll på tiden, utan gått och lagt oss när vi varit trötta och vaknat när solen har skinit in i stugan. Dagarna har fyllts med sol, bad, matlagning, volleyboll och en massa härliga skratt. Solbrännan är fixad, och än är det bara början på juni. Oh så underbart det är att ha sommarlov! När vi vaknade så cyklade vi till bageriet och köpte nybakat bröd som vi mumsade i oss på trädäcket. Tiden har verkligen stått stilla! Tyvärr har jag inte fört över bilderna till datorn än, men håll utkik på min bilddagbok, för där kommer det några bilder inom kort. En bild säger ju mer än tusen ord, inte sant?



Så många tårar att de skulle kunna fylla världshaven
Så många blommor att de skulle kunna täcka vida ängar
Så mycket älskar jag er



Nu sitter jag och tittar på Djävulen bär Prada. Fötterna är nerstoppade i ett varmt fotbad. Håret är nytvättad och naglarna nypolerade. Ikväll blir det ännu mera tvtittande, EM pågår ju. Så fotboll gäller kvällen lång.

Dagens citat får Clara. Hon höll på att tända några ljus när vi satt i uterummet i Skummeslöv och säger
>>Jag kan vara smart<<


Sommarlov och glasögon. På riktigt.

Idag har jag min första sommarlovsdag! Jippie!!! Gårdagskvällen spenderades på Gröningen i Helsingborg tillsammans med en massa andra sommarlovsfirare. Jag vet inte hur många personer jag pratade med under kvällens lopp, men trevligt hade jag! Innan vi begav oss till Gröningen så hade vi haft skolavslutning och picnic. Jag hade även, återigen, hunnit låsa mig ute.

Dagen till ära hade jag på mig min egen sydda klänning. Den är blå- och vitrutig, men det syns inte på bilden. Till den hade jag mina älskade skor som jag hittade på second hand i Lund. Jag bytte om innan kvällens bravader, för vem vill frysa när man ska fira?!
 

Vi tog sista bussen hem till Fanny i Viken. Busschauffören körde som en idiot!! Fanny var dock inte med, hon tog hand om V. Imorse när vi vaknade så hade vi fyrtio minuter på oss innan vi skulle ta bussen, så det var full rulle i garaget, där vi hade sovit. Vi hann med bussen och satt där döhungriga.

Efter att jag hade kommit hem, duschat och käkat frukost så bar det återigen av mot Helsingborg. Denna gång för att göra synundersökning. Jag har brytningsfel. Så Fia goes glasögonbrud från och med om två veckor. Vi får väl se om det klär moi.

Det kryllade av folk i den stora staden, eftersom det är studenten idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS till er som har tagit den idag!!! Jag är riktigt avundsjuk.

Lagom seg och mör som jag är idag ville jag ha på mig slappa kläder. Det blev en riktig H&M dag... Alla är från denna svenska kedja.


Imorgon eftermiddag ska jag troligen ut till Skummeslöv. Jag har dock lite hosta och huvudvärk, så jag får se hur det blir. Jag kan ju inte åka till Bella imorgon på grund av mitt hälsotillstånd. Så sjukt tråkigt!!

Ett litet tips från mig till dig
>>Carpe Noctem<< detta hade jag huge användning av igår!

Kortis

Jag får VG i matte, tack vare vår redovisning! Tjoho!! Jag spelade Bondbrud/hora/gansterns porrstjärna. Vi hade det riktigt roligt när vi framförde allt ihop=) "älskling, suga, det gör vi i sängen..." eller mitt nya favoritcitat "brb...ska bara gå och bry mig".

Sicken otrolig tur (eller otur, hur man nu väljer att se på det hela) att jag satte mig här just nu. Det påminde mig om att jag måste skriva min matte reflektion. Så guys, jag är ledsen för ett kort inlägg, men jag måste skriva min sista skolgrej i ettan.

Dagens utstyrsel:

Linne från Pimkie - köpt i Kiel, Tyskland
Shorts från Dixie - köpta i Peruga, Italien
Kofta - köpt på Gina Tricot

Ska jag bli glasögonorm?

Mitt huvud bara dunkar hela tiden. Ja, jag dricker mycket vatten. Kanske behöver jag glasögon. Jag måste ta och boka tid föt synundersökning. Kan du tänka dig mig i glasögon? Det kan inte jag!

I eftermiddags hade vi friluftsdag. Jag var med på stafetter, och mitt lag segrade. Tjoho! We are all the winners, we are all the best. Jag hade fyllt min vattenflaska och Fannys vattenflaska i omklädningsrummet. På vägen tillbaka mot fotbollsplanerna frågar Johan "ska du ha vattenkrig?" och jag svarar bara lugnt att det kommer senare. Jag smyger tillbaka och ställer mig bakom Johan och stoppar ner flasköppningen innanför hans tröja. Dock med korken på, men det förstod han inte dirket. Hihi! När han sedan satt och knöt skorna, på väg in för match kommer jag återigen bakifrån, denna gång med öppen flaska. Han blev blöt och flög upp precis som tjuren Ferdinand när han sätter sig på en geting. Man ger sig inte på Johan utan att han ger tillbaka. JAg fick en halv dunk vatten som tack.

Nu ska jag sova, innan jag somnar!

>>those three words, I said too much, but not enogh<<

Vilken ljuvlig hetta!

Oj vad jag ångrar mig! Jag skulle ha lagt mig i, bara yttrat ett litet ord. Jag skulle lyssnat på Matildas råd. Ajabajja Fia, ajjabajja! Varför? Det hade ju bara varit roligt. Om tio år hade det lett till skratt. Jag säger då det.

Denna söndag har bestått av solsolsol, brunbränd Fia, promenad ner på byn, glass och middag i Åsljunga. Och nu måste jag verkligen plugga!

När jag körde hem från mormor och morfar gick allting kalasbra. Hela familjen satt i bilen och vi pratade om diverse saker. Helt plötsligt är det en idiot som vi möter, som kör om en bil. Och den föraren kunde ha haft ett uns sikt framåt. Hade jag inte varit snabb nog att väja så kan jag lova att blåljus hade lyst upp himmlen och ambulansens skikande tjut hade skärt i söndagskvällen.

Idag blev det premiär för min klänning. Sååå skön! 


Klänning från H&M

>>barn gör inte som sina föräldrar säger, utan som de gör<<

De snygga killarna i Hbg visar sig nattetid

Kom igen Sverige kom igen!! Så roligt jag hade igår kväll! Vi missade de fyra första matchminuterna av den första matchen mellan Portugal och Holland. Man vad gör väl det? Vi slog oss ner på tredje raden nerifrån i gassande solsken. Helt underbart! Vi satt och njöt av bra fotboll, strålande sol och snygga killar. Kan livet bli bättre? Jo, det skulle kunna ha vart lite bättre, domaren var kisskassvärdelös. Han blåste verkligen för allt. Sånt är tråkigt, det är ju ingen knattefotboll. Mellan matcherna traskade vi ner på Waynes, jag och Matilda köpte varsin Frappe. Den svalkade gott i sommarhettan. Upp på Olympia bar det igen för att skåda våra egna svenska grabbelit mot Frankrike. Kul match må jag säga. Domaren var bra i första, men även denna gubbe gick ner sig i andra. Fy för! Under sista tio minuterna hade Frankrike fått två spelare UTVISADE. Ja, domaren var inte sen arr dra upp korten ur bakfickan inte.

Fanny, Clara, Matilda och jag satt och gottade oss i snyggingar hela kvällen lång. Efter matcherna var över så tänkte vi ta oss ner på stan för en bit mat. Då kommer världens kap! Ojoj. Han jag såg på Väla kan ju slänga sig i väggen... Nästan i alla fall. Vi gick in på Mezo och beställde mat. vi satte oss vid ett bord en bit ifrån några tjejer, jag har då aldrig sett några mer bortskämda! Vi beställde en maträtt som är lätt att tillaga, tjejerna var inte sena med att påpeka att de minsann hade ett nummer före oss. Ja, det var en minimal sak jag störde mig på av många.

Under kvällens gång konstaterade vi att Clara är trög. Dock bara på låtsas. En viktigare grej vi konstaterade var att om man ska hitta riktiga hetingar i Helsingborg ska man göra det på kvällen. Vi såg många hakor vi!!

Nu ska jag ut och lägga mig i solskenet igen. Detta är ju idioti. Sitta inomhus och blogga när solen värmer varmt utanför fönstret.

Dagens citat kommer från en tjej från gårdagen. Vi stod inne på Knutpunkten, utanför Pressan, och tjejen kommer fram och frågar:
>>Ursäkta, men vet ni var Knutpunkten ligger<< Att tillägga, hon var icke blond!


RSS 2.0