Sista inlägget på ett tag...

Igår efter skolan åkte jag, Fanny å Botilda hem till Fanny och fikade. Tillbaka in till Helsingborg för att käka thaimat och ladda upp inför kvällens match. Japp, vi var och tittade på HIF-MFF! Huuuuuuur kul som helst! Tack tjejer=) Vi satsade på vad det skulle bli för resultat. Jag trodde 3-2 till HIF, Fanny 2-1 till MFF och Botilda 4-3 till MFF, sicka svikare! Som du kanske vet så slutade matchen 4-2 till kära HIF men precis efter slutsignalen gjorde MFF mål. Alla hade inte hört domaren blåsa i sin pipa, så HIFfansen sjönk ihop, förutom Botilda som skrek "JA!". Haha, lite sneda blickar fick hon allt. Med full förståelse eftersom vi stog på södra läktaren.

Bort från Olympia bar det och vi missade bussen till Viken, men den gick innan avsatt tid. Jaja, vi drog ut på stan bland alla huliganer och poliser i väntan på nästa buss. Det bara vällde fram typ 200 personer från en gata, lite creepy. I alla fall, vi gick till busshållsplatsen för att invänta buss numero två. Så kom den och vi var tre tjejer, tre andra ungdomar och tre packade gubbar som skulle på. Ungdomarna gick på, en gubbe trängde sig in sen skulle vi på. NÄHÄ, då säger chauffören att bussen är full och vi inte får gå på. Men däremot släpper han in den tredje gubbfan! Så där står vi, tre småflickor i helsingborgsnatten mitt bland huliganer. Vad tänkte gubben till busschaufför med?! Lämna oss tre för att släppa på tre gubbkukar! Vi gick runt och skrek å gapade på gatan. Jag var oerhört nära att först sparka på bussen och sen pajja busskuren. Men vi var ju omringade av poliser. Dessutom sa chauffören att det inom några minuter skulle komma en annan bus, men näej. Halvtimman till nästa avgång spenderade vi på Donken med varsin McFlurry. Nu när jag ändå blir förbannad kan jag ju påpeka att på väg in på Olympia, där man visar biljetten så tog de min vattenflaska. Obervera: Jag hade 3 cl VATTEN i den.

Förutom missödet med bussen så var det en perfekt kväll! Botilda, kan du inte göra en kurva?

Dagen inleddes med nationella i engelska. Sen ringde min käre bror och frågade om jag ville käka lunch med honom. Självklart ville jag det! Vi stack till O'learys, mummsfillibabba!! Han berättade att Caisa är en av de sex som har sålt bäst på MAX, så hon har fått biljett till fotbolls-EM. Grattis syster!! Innan idéhistoriaredovisningen så käkade jag en lakritspuck, mumma! Sen var det redovisning, gick ruskigt bra!

Nu sitter jag här och ögonen kliar utan dess like, att denna pollen ska vara så helvetisk! Måste gå och packa snart, för imorgon åker jag till Norrköping! Yihobidoobidoo!

>>Arbeta som om du skulle leva i en evighet, älska som om du skulle dö imorgon<<

Fy skäms på mig!

Ja, verkligen! Jag skulle springa i fredags. Men hann inte. Orkade inte med och springa igår istället och skulle ha kört styrka igår också. Å nu är jag helt slut igen, pallar verkligen inte. Det blir till att gå upp kvart över fem imorgon och köra ett löppass!! För imorgon kväll ska jag ju på fotboll, så då hinner jag inte med. Nä, den här helgen har jag gottat mig i fet onyttig mat och inte tränat. AJABAJA FIA!!! Jag lovar, det ska bli bättring. Måste ju vara i form till stranden tjugohundraåtta.

Idag träffade jag Pontus! Han har varit i Blekinge och skulle ta tåget tillbaka till Norrlnad. Så bytta han tåg i Hässleholm så då stod jag där =) Riktigt trevligt!!! Saknar honom jue! Var bra nära på att hoppa på tåget och åka med till Härnösand. Jag körde både till och från Hässleholm (och inne i stan!!!!), det gick otroligt fantastiskt bra! Woohooo, Fia är på g. Pontus tror att kyrkan betalar min resa till Skavsta när jag ska till Assisi, det betyder att jag kan åka till Härnösand på studenten. Jiiihooo! Hur perfekt är inte det jämfört med en kastrull kokt potatis?

Jag har matteprov imorgon. Håller du inte tummarna får du spö ;)

Läste lite på allehanda.se idag. En av deras huvudrubriker var att det var en person som tagit sig in på O'learys med falskleg. En annan huvudrubrik var att endast en fylla var raporterad i hela länet, i Härnösand. Jag menar hur patetiska får tidningar bli?? Det här är ju helt sanslöst sjukt!

>>what can I do to make you love me?<<

Pizza och Stockholm

Igår hade jag en underbar kväll. Fanny, Botilda, Aicha, Anna, Linda, Clara å Matilda pallrade sig till Ynkeldynga för att käka pizza =) Efter allt pizzaätande och alla goa skratt bar det av hemmåt. Vi satte oss med en massa filtar i uterummet och spelade pratmakarna. Åh vad vi skrek och skrattade. Det var precis vad jag behövde!!! Vi behöver helt klart fler spelkvällar, inte sant?! Synd bara att Örkelljunga är lite ff så dom sista bussarna härifrån går klockan nio....Tack tjejer för att ni finns!

Idag hade jag mina tenniselever, gick riktigt riktigt bra och var kulkul. Å jag höll mig till min nya princip, eller hur Wille?? På bussen hem somnade jag, som vanligt, och vaknade av att mitt ben hade somnat. Helt sjukt! Det gjorde så ont och jag kunde inte röra det... Creepy! Men det gav sig efter ett tag, tack och lov! Precis när jag hade vaknat smsade Markus och eftersom jag inte hade några pengar, så ringade han mig. Vi satt å pratade i tja, en kvart cirkus. Å gissa vad?! JAg kanske ska hälsa på honom i den kungliga hufudstaden.

Ikväll måste jag nog plugga litta matematik å sen ska jag ut å löpa. Jag vette katten vars jag ska springa om det ska ta sjuttiofem minuter :O. Eller jo, nu kanske jag kom på något. Jag får la testa det ikväll då. Å mor min har gjort vegetarisk lasange. Det är hon absolut bäst på! Mums vad gott det ska bli. Kan känna lukten som letat sig hit till övervåningen.

Imogron ska jag träffa Pontus tjallalalala!! Har ju inte träffat honom på två månader jue. Fast vi ska bara träffas en kvart, för sen går hans tåg upp till Norrland. Å hur sugen tror du inte att jag är på att hoppa på det på en skala mellan ett och tio?!?!!?!??!?!!?!?!?!

>>Jag börjar få en sån där nervös känsla i munnen<<

Freaky friday!

Har precis ätit pasta. Mums så gott det var!

Jag vill inte mer. Please begin to breathe! Nu på en gång. Känslorna bara väller över mig. Du lämnade ett så stort hål efter dig kära du! Ett hål som inte kan täppas igen. Jag vill inte prata om dig som någonting som har varit utan om någon som är. Här och nu. Jag vill ha dig vid min sida. Jag vet jag är egoistisk, men även jag måste få vara det. För tio månader sedan hade vi minnesstund något som jag inte ville få uppleva. Tårarna gjorde sin väg ner för mina kinder och smärtan var outhärdlig. Jag kramade Marias hand så hårt så hårt. Men bara med kraft av en bråkdel av hur ont det gör. Jag tror fortfarande att du ska komma tillbaka, jag vill inse att det inte kommer hända. Jag vet, jag är naiv. Du gav mig så mycket, så mycket som du inte kan förstå. Allt du lämnade, dina barn, Sofia och alla ungdomar. DET ÄR INTE RÄTTVIST! Varför skulle du rycks ifrån oss. Det finns ingen som fötjänar döden, men någon borde ha velat dö i ditt ställe. Vissa tar självmord, andra rycks upp från sitt liv. Why God why?

>>Every day every night i want to see you baby standing by my side<<

Tennis.......om jag ändå kunde

..........ha en gnutta säkerhet när jag spelar. Så skulle Fia bli mycket gladare. Japp, då var det skrivet.

Min gårdag i korthet: Jag sprang till bussen i högklackat på grusväg, och jag hann=) Maria klarade sin körkortsteori, grattis min vän!! När jag kom hem åt jag sallad, mumsfillibbaba och sen tittade jag på Grey's Anatomy. Före det tittade jag på skräptv nämligen "Frusna män söker kärleken". Jag satt med tårar i ögonen när jag hörde norrlänska och fick se underbara Norrland. Till och med nu börjar mina ögon tåras för det gör så ont i mig när jag inte kan vara på högre breddgrader. Superduperkort verision av min gårdag.

Så vad har hänt idag då? Jo, först var det skola och sen skulle jag, Fanny å Botilda hitta biljetter till HIF-MIF matchen. Och tror du att vi virrpannor hittade?? Såklart inte. Men vi ska dit! Oh yeah! Vi var ju på Olympia och Fanny å Botilda gjorde ett misslyckat försök att springa till bussen och jag traskade till min träning. Hyfsat bra spel, men som du har läst så var ju säkerheten långt bortom horisonten!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FY FÖR! Hör å häpna. ich kastade mitt racket. En liten ovanlig syn på banan, att jag kastar racket.

Nicklas gav mig en påse godisbjörnar å dom käkade jag nästan upp på väg till bussen som jag återigen sprang till. Dock inte i klackar. Måste ju variera mig litta. Så skillad som jag är hann jag med även denna buss. Yiho! Väl hemma köpte jag gurka och tomater på Coop så jag också idag skulle kunna göra sallad till kvällsmat.

Jag har pluggat idag. Om du av någon stange anledning skulle vilja veta något om Peterskyrkan i Rom, ask me!

24 april. Tio månader efter 24 juni. Den där fruktansvärda dagen då mitt hjärta brast. Det gjorde så ont, så ont och smärtan har inte lämnat mig än. Du låg där på sängen så fridfull och stilla och jag höll din hand. Gång på gång tyckte jag att du kramade min hand eller tog ett andetag. Jag önskar att mina inbillningar varit sanna, då skulle jag inte haft så ont. Tårarna skulle inte rinna så mycket som dom gör nu. Ibland kommer något som påminner mig om dig, en sång, en text eller en äcklig tå. Då sprutar tårarna åt håll och kanter.

>>All I want all i need is to make you real<<



486308-7

Nötskal...

...ja, så känns det just nu. Jaopp, jag pratar om mina vänner. Jag har världens mest fantastiska och underbara vänner!! HELT KLART! Men här nere har jag bara kompisar i skolan. Bara å bara men jag vill träffa lite mer folk. Inte för att jag börjar lessna på något vis men jag skulle ändock vilja träffa personer som delar andra intressen typ tennis, fast jag har ju Fanny!! Men aa, det löser sig, inte sant?

Vad har hänt idag då? Jo, Sara tuggade tuggummi som fastnade i hennes rosa tandställning. Jag gjorde ett tyskaprov som jag inte hade pluggat det minsta på. Inte en enda minut av mitt liv hade jag ägnat åt pluggeri. Sen hade vi fys på idrotten. Jippie! Så jag får se om jag orkar springa idag. Annars gör jag det i morgon bitti. Jag har proppat i mig två kexcoklad (dock av mini-sorten,men iaf) och två stycken såna lakritsstänger. Du vet en sån i plastförpackning med en pingvin på. Så det ska tränas bort. Snart=) 

Just nu sitter jag ute i den otroligt sköna vårsolen. Sitter i bh å livet kan inte bli så mycket bättre. Vädermessigt ;). Dock blåser det lite, så jag drar mig snart innåt husvärmen. Men först måste jag skriva om Peterskyrkan. Luther byts ut mot Peterskyrkan. Protestantism mot katolocism. När, nu skojjar jag bara jag håller mig till min protestantiska tro jag!

>>Livet är som en nöt; hårt, gott men kan bara leda till döden<< (I alla fall i mitt fall)

 


Söndag! ...Betyder måndag imorgon!

Japp, så är det. Måndag imorgon. Måndag betyder skola. Jag säger då det. Men jaja, bara sex å en halv vecka kvar nu sen är det sommarlov! Jippie!!! MEN som sagt det är ju några veckor dit.

Idag har jag å familjen varit å firat morfar på hans födelsedag. Lite i efterskott men i alla fall. Trevligttrevligt var det. Så skulle jag köra hem å jag har inte kört manuell på jättelänge, så det gick skit. Det är ju trotsallt ett och ett halvt år kvar innan jag kan ta körkort, så det är lungan=)

Idag blev det ett kortkort inlägg från den oförskämda Fian men next time it will be longer.

>>Satan vad ont det gör när du sårar mig<< 

En kontaktannos i vårnatten

Idag har det varit en lång underbar dag. Jag vaknade sex och var pigg. Men jag lyckades tack å lov att somna om, och gick upp vid nio då mitt alarm ringde. Vaknade till tonerna av Coldplays "Fix you", mysigt värre=)  Gick och åt en riktigt god frukost och diskuterade psykist sjuka med mor å far. Å vi kom fram till att mördare, som tex Englas (om han Anders nu mördade henne), skulle kunna stoppas. Om bara en enda person visade denna man ett uns kärlek så kanske mordet aldrig hade skett. Vem vet?

Efter en energirik frukost gav jag mig ut å sprang eftersom jag inte hann det igår. Tyvärr blev det bara en rinkigt kort runda på trettiofem minuter.....Jaja, det blir längre nästa gång=) La mig i trädgården och lapade sol tjogo minuter innan jag hoppade in i duschen.

Busschauffören håll på att krångla så bussen blev sen. Men hann i alla fall i hyfsad tid till tennishallen och körde mina tre timmar. Mina elever är ju söte som socker. För det mesta.

Satt och väntade på bussen i en kvart för att åka två hållplatser. Vet du vad det kallas? IDIOTI. Tog mig till Waynes där jag träffade Fanny, som jag skulle plugga matte med. Å hur mycket matte tror du att vi fick gjort? Inte ett skit. Men en hel del(!!) struntprat hanns med. Fantastiskt roligt att fika med dig gullet!! Vi satt där tills dom stängde och sen tog vi a walk på Helsingborgs gator. Alla människor är så glade nu när det är vår! Helt underbart, verkligen!

Ja, när det är vår...Är det inte då man ska vara sådär underbart förälskad? Ja, jag vet, våren har bara börjat. Men om du råkar vara en kille som ser snygg ut och tränar mycket så kan väl jag få bli lite härligt vårförälskad i dig? HAHA!! Fia goes galen=)

>>Memento mori<<

Tiden läker inga sår å det som inte dödar läker inte heller. Och lumpen.

FREDAG! Hur gött är inte det på en skala mellan ett och tio? 16 skulle jag troligtvis säga. Vad säger du, ska jag rita en andragradsfunktion till det? Det kanske kan bli en konkav uppåt. Men en minimipunkt, även kallad vertex. Nej jag lovar, jag ritar ingen såndär här. Det får ske i min mattebok. Jag har hamnat lite efter i matte, men om du känner mig rätt så vet du att jag snart är ikapp igen. Å Jonte ska hjälpa mig, tralalalala =) Han har kommit hem, tjoho!!

Igår var en jobbig dag. Först nationella i engelska. Ämnet var årstider och jag valde numero ett då man skulle skriva om ett minne man förknippade till en årstid. Å vilket minne tror ni att jag tänkte på?? När Patrik dog.... Tårarna höll på att tränga igenom men jag klarade det. Å det blev nog riktigt bra. Hoppas jag i alla fall=) Allt känns så tomt å ett stort hål bara växer inombords. Känns som om det aldrig kommer sluta växa. Hålla på i en evighet. Fy för!!

Vidare så saknar jag NORRLAND så ända in i baljan!! Så mycket så det gör ont på riktigt, jag gråter i själen och gråter mig till sömns. Linn älskade du, kom hit bums pannkaka! Du känner mig från topp till tå, innan å utan, kors å tvärs! Kom hit å ta orden ur min mun så som bara du kan. När vi skrattar å gråter, glömmer jag aldrig. Tro mig babe!! Å Maria min älskade skruttunge du får också ta å komma ner till danmark! 

Tappar jag kontakten med er finns det ingen som förstår mig, ingen som kan höra mitt hjärta. Älskar er! Håll alltid i mig, vad som än händer. Jag kommer alltid hålla i er med alla mina krafter.

Idag fick jag ett brev från plikt verket. Spännade tänkte Fia och rev upp det vita kuvertet. Innuti fanns det info om ett test man kunde göra på deras hemsida så jag klickade mig snabbt dit och fyllde i alla frågor. Det är en fråga jag måste fundera lite mer på innan jag skickar in det. Frågan handlar om vad jag vill göra i lumpen. Tre alternativ ska väljas och jag har bestämmt mig för tolk och sjukvård. Sen står jag i valet och kvalet mellan jägare och marin. Jag skulle vilja vara jägare bara för att Jonta har gjort det men också för att om jag ska göra lumpen kan jag lika gärna göra den på riktigt. Anta en riktig utmaning liksom. Det som jag tror kan stoppa mig är min allergi. Men jag hoppas att den inte gör det. Verkligen!!  Haha, tänk er Soldat Skoglund. Mohahahahaha. Eller det kanske man inte blir i lumpen förresten. Jaja, vi får la se vart vindarna vänder. 

                                                                                                      
>>dom som säger att tiden läker alla sår dom ljunger<<

Gomorron världen =)

DUNDERÅBRAK Fia är frisk igen=) Jihoo! Det känns hur skönt som helst att vara fit for fight igen.

Har inte skrivit på länge så här kommer en sammanfattning av mitt liv sen sist....Lyder som följer:

Jag, Sofia Skoglund har kört bil motorväg. Japp, jag har gjort det tralalalala. 110 kilometer i timmen. Yeahyeahyeahjippiedoojippiedey! Så bra är jag!

Sen har jag varit på Väla och köpt mig träningskläder. Och om man gör som mig och köper kläder för sjuhundra spänn så måste man ju använda dem. Sagt och gjort. Jag sprang en vända i fredags, minns inte hur långt å sen sprang jag i måndags. Hör å häpna, jag sprang i sjuttiofem minuter =) Oh yeah! Så den nya Fia(??) är träningsberoende!

Söndagskvällen spenderade jag med underbaringar i Viken. På standen under solnedgången. Å en bit efter att solen tippat under horisonten. Vi grillade hamburgare, lekte charader, eldade massor av gräs och hade det helt ofantligt underbart!! Jag, Fanny och den snarkade Botilda sov i Fannys farmor och farfars säng. På morgonkvisten kommer resten av brudarna inspringandes skrikande och slänger sig över oss i sängen. Jag är fortfarnade panikslagen ;) På bussarna hem satt vi å stank rök å jag tycker uppriktigt synd om dem som fick utstå stanken...

Idag skulle jag ha livräddning på badhuset. JAg fick ta halv sju bussen:O Väl framme i Hbg tänkte jag traska på som vanligt med upptäckte att det var omöjligt med tanke på mitt skavsår. Det hade orsakats av mina nya Björn Borg skor som jag hade igår. Jaja, jag tog mig till badhuset, vi var nästan klara med allting när jag får ASTMA! Skithålsrövpisskråkastma. Hatar det. Jag ska ååååå, jag vet inte vad jag ska. Kul att vara beroende av mediciner resten av livet^^

>>Älska din nästa som dig själv<<

Jag är en sjuk frustrerad kossa!

Man mår bara dåligt av att vara sjuk! Det vet alla som har varit sjuka,inte sant? Inte nog med att näsan rinner, huvudet värker man svettas, fryser, svettas fryser und so weiter. Å man kan alla värdelösa såpor som går på tv. Bara så du vet har Syd syster Joanie gått till en teraput och stängt sitt hundkexbakeri. Om du ville veta liksom. Jaja, men man börjar ju tänka så mycket när man är sjuk och blir lite deppad. Å ja, nu är jag nere... Tittade på She's the man i morse, åååååååå vad alla ska ha lätt för kärlek. "Fia, det är en film med ett färdigskrivet manus och om inte dom hade blivit kära hade ju inte filmen varit så underhållande!!" Jajo, jag vet, men i alla fall! JAg kan väl också få lite kärlek nu när det är vår i luften. Så det blir synd om mina kära brudar här nere, för ni kommer få stå ut med mig, när jag tänker hitta på tiotusen saker jag vill göra! Så bajbs, dags för party :D

Sen är jag så frusterad. Jag tycker verkligen att jag blev superfin när Maria färgade mitt hår. Och det blev snyggt när jag klippte mig. Så inget fel på det. Överhuvudtaget. Men trots det så vill jag ha tillbaka mitt blonda långa hår. Så Maria, jag behöver din hjälp!!!!! Snart!!
486308-6


>>kärleken kommer fram till mig sen går den<<

Jag vill bli friskus!

Japp, jag är fortfarande sjuk. Har varit liggandes hela veckan. Fy för säger jag bara!!! Jag vill bli frisk på riktigt nu. Kunde inte sova inatt. Gick och la mig vid halv tolv men somnade inte förrän vid två. Jobbigt värre!

It's lovely väder ute! Termometern visar 15¤ C, helt underbart. Jag skulle göra vad som helst för att gå ut och njuta i solen, bara den här irriterande, humörssänkande, tröttsamma, fruktansvärda förkyldning försvann. Och illamåendet. Det är verkligen fantastiskt väder outside!! Äntligen är våren här :) MEN eftersom hela tjocka familjen är ute på äventyr måste jag gå ut med Ville, det betyder, en anledning till att vistas ute i finvädret!

Idag blev jag lite av en i mängden; jag skaffade Facebook ;) Haha, simma mot strömmen. Eller inte!!

Å imorgon måste jag jobba. Sååå motbjudande med tanke på det sjuklingtillstånd jag är förpackad i.

Å hoppas mammsen blir glad idag, för jag sydde upp gardinerna och STRÖK dom. Jajjemen, du läste rätt: SofiaK Katarina Skoglund strök gardiner idag. "Mogen nog att prata pension?".

Sökte på 'Brevik' på någon bloggsöksida och hittade några som bloggat om underbara Brevik. I stort sett alla som har varit där verkar ha samma underbarafantaskitska känsla, som bara går att få på Brevik.

>>En vacker ung flicka har det alltid besvärligt<< Agatha Christi (försökte läsa en av hennes böcker en gång, men den var såååå complicated!!)

Mina älskade

I fredags fick jag ett litet sammanbrott och bokade biljetter till Växjö. Så helgen spenderades där med underbaringen Rebecka. Vi hade det hur bra som helst verkligen! Jag har fortfarande träningsvärk sen gymmet... Men det är ganska skönt. Ja, varför bröt jag ihop? Jo, därför jag saknar Norrland så otroligt mycket! Även om du inte tror det, så är det en oerhört stor skillnad på Skåne och Norrland, för att inte tala om människorna. Tycker inte om någon mer eller mindre, men jag vill ha både och! Men man kan ju inte äta hela kakan och samtidigt spara den. Det kan göra ont att älska, precis lika ont som det gör att sakna. För att du ska förstå hur jag tänker, ska jag definiera, eller ja, försöka, vad dessa begrepp betyder för moi.

ÄLSKA                                -  hur vet jag att jag älskar någon? Det pirrar i hela kroppen? Näe, då är man förälskad eller kär, och det är jag inte i personerna jag älskar. Att älska någon är coolt, lika coolt som att känna sig älskad. Men hur vet man att man älskar någon då? Jo, det känns. Gå på känslan! Som jag sa i mitt lilla tal på konfirmationen så trodde jag, innan mitt konfläger, att det tog ganska lång tid innan man kan älska någon. På riktigt. Men på mitt fantastiska konfläger på Brevik visade det sig att det kan gå snabbt. På några veckor. Jag tror att när man jag gått i genom mycket tillsammans; varit arga, ledsna, överlyckliga, förkrossade, fnissiga, ja, ALLT, då kan man älska någon. Detta ska vara sanna känslor, inte något fejkat.

SAKNA                               - sann saknad, är fruktansvärt. Knappt uthärdligt. Men det går, om man har stöttning. Och det har jag. Men nu ska jag inte skriva om det utan om vad saknad är. Och om hur mycket och hur jag har saknat mina älskade. Det är inte lätt att föreställa sig hur man saknar någon. Eller något. Plötsligt är personen eller platsen bara borta. Puts väck! Inte förrän jag flyttade insåg jag hur högt jag egentligen värdesatte Norrland och alla underbaringar där uppe. Det är frustrerande att känna hur saknaden gnager inifrån när jag vet att jag kan komma upp till norr. I teorin är det lätt som en plätt, men i praktiken är det betydligt mer komplicerat. Tåg/fluybiljetter måste bokas, måste se till så att jag är ledig från skolan och inte har tennisträningar. Jag vet att jag kan nå kakburken på högsta hyllan, men pallen välter. Sen finns det en annan saknad. Saknaden av någon som har gått bort. Den är värre. Personen lämnar ett så stort och ofyllbart tomrum efter sig. Som inte kommer tillbaka. Inte hit i alla fall. Den saknaden gnager inte på samma sätt. Det är tomrum. Ja...lite saknad från mitt liv, except den som jag har till alla i Norrland. När jag var ett och ett halvt år åkte pappa till Sydafrika för att jobba där i ett halvår. Det minns jag inte mycket av. Men sen har han fortsatt att jobba utomlands en hel del. Den längsta perioden han har varit borta, som jag minns, är fem månader. I Liberia. Dit går det ett plan i veckan, från Bryssel. Sen var han där i kortare perioder, "bara" tre månader i sträck. Förstår du hur det är att sakna sin pappa när han är borta i fem månader. Jag vet att det finns de som har det värre. De som har mist en förälder. Det är fruktansvärt! Jag visste emellertid inte i vilket skick jag skulle få hem pappsen. Jaja, han är välbehållen trots allt! När han var i Thailand, i första räddningstyrkan, efter tsunamin visste jag inte hur han skulle komma hem. Om han skulle komma hem. Nu är min bror i Kosovo, tjänstgör om soldat. Han kommer snart hem! Jippie!! Det är också en saknad att ha honom där. Saknad svider, men det går.

Har du någonsin gråtit dig till sömns? Det har jag. 



Mina älskade
 Detta är några av mina mest älskade norrlänningar 
>>Cause It's True, I'm Nothing Without You<<

RSS 2.0